Rheasoft er en dansk IT-virksomhed fra 2018 med base i Aarhus. Til trods for Rheasofts relativt unge alder, drives virksomheden af medarbejdere med gennemsnitlig over 25 års erfaring på området og som har arbejdet sammen i mange år.

Vi går højt op i funktionaliteten og sikkerheden af vores arbejde, da det i vores øjne er altafgørende for arbejdets kvalitet. Derudover har vi plads til at tænke nyt og finde nye måder at gøre tingene på, for verden står ikke stille, hvorfor skulle vi?

Fra kontoret i Slet ved Århus betjenes ikke blot danske kunder, men også kunder som Roma Capitale, Italien og Larissa, Grækenland. Vi har erfaringen til at springe direkte ind i komplekse enterprise-systemer, men kan også tage hånd om mindre opgaver hvor der blot mangler et par erfarne hænder. Vi håndterer alt fra applikationsudvikling, datamigrering, komplekse integrationer til cloud deployment.

Med udgangspunkt i et EU Horizon IT-sikkerheds-projekt blev vi medstiftere af CS-AWARE Corporation OÜ, og er nu deltagere i endnu et Horizon-projekt, CS-AWARE-NEXT, og vi repræsenterer CS-AWARE i Danmark, hvilket vi er meget glade for og stolte af, da projektet taler lige ind i vores eget værdisæt.  

IT er sjovt, når det rykker - og Rheasoft giver gevinst hvor det trykker

Vores team

Stacks Image 16

Kim Gammelgaard

CEO

Stacks Image 18

Christian Weithøft

SENIOR SOFTWAREUDVIKLER

Stacks Image 24

Peter Alfred "Palfred" Østergaard

SENIOR SOFTWAREUDVIKLER OG -ARKITEKT

Stacks Image 92

Jane Vilhelmsen

SENIOR SOFTWAREUDVIKLER

Stacks Image 57

Line Thorsen Sieg

KOMMUNIKATION OG MARKETING

Stacks Image 64

Julius Pazitka

CYBERSECURITY SPECIALIST

Rheasoft ApS, Sletvej 2D, 1., 8310 Tranbjerg, Denmark CVR: DK39909030 Tel: +45 2336 2472
Mail:
mail@rheasoft.dk Web: rheasoft.dk © 2021 RheaSoft ApS